За нас

Нека да се представим. И така: Кои сме ние? Ние сме " ПРАЙМ ИМОТИ" ЕООД. И още: 

"ПРАЙМ ИМОТИ" ЕООД е изцяло българска компания. Фокусът й е българския пазар на недвижими имоти. Компанията обслужва своите клиенти на територията на цялата страна, но с приоритет София и близките населени места. 

"ПРАЙМ ИМОТИ" ЕООД  предлага пълен спектър от посреднически услуги. За компанията работи малък, но сплотен екип от  професионалисти, които се грижат качеството на предоставените услуги да е на най-високо ниво, а кои са услугите, ще прочетете няколко реда по-долу.

"ПРАЙМ ИМОТИ" ЕООД  работи съгласно изискванията относно предоставянето на услуги от брокери на недвижими имоти съгласно БДС EN 15733 от 20.05.2009 , който европейски стандарт има статут на български стандарт от 17.06.2010 г. Изданието на този български стандарт е одобрено  от БИС на 30.09.2010 г.

Имаме си и мото:

 “Най-голямата тайна на успеха не е само да знаеш какво да направиш, а да направиш дори повече от това, което знаеш!” – Ричард Робинс

УСЛУГИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГА " ПРАЙМ ИМОТИ " ЕООД

 1. ·   Покупко-Продажби на недвижима собственост
 2. ·   Наемане и Отдаване на имоти
 3. ·   Проучване на правния статут на имотите и указания
 4. ·   Преговори и договаряне на най-изгодни за страните условия за сделка
 5. ·   Всеобхватна реклама
 6. ·   Юридически консултации и обслужване на сделки
 7. ·   Консултантски услуги в областта на недвижимите имоти
 8. ·   Експертни мнения и съвети
 9. ·   Пазарни проучвания, анализи и прогнози
 10. ·   Кредитни консултации и съдействие за отпускане на кредити
 11. ·   Управление на недвижима собственост
 12. ·   Рилокейшън сървисиз
 13. ·   Преместване на дома и/или офиса
 14. ·   Почистване
 15. ·   Ремонт  и поддръжка

ЗА УСЛУГИТЕ НА " ПРАЙМ ИМОТИ " ЕООД

Ние разбираме от недвижими имоти. Вярваме, че трябва да сме най-добри в своята област и винаги се стремим към тази цел. Клиентите ни са нашата история и нашето бъдеще. Добре свършената работа ни носи удовлетворение, а доволните клиенти се връщат отново и водят свои близки и приятели.

HАШАТА МИСИЯ

Да осигурим спокойствие и сигурност за клиентите си. Сделките с имоти са свързани с много емоции, притеснения и колебания. За някои клиенти това се случва само веднъж в живота и затова е важно те да се чувстват спокойни, уверени и защитени.

ВЯРВАМЕ, ЧЕ........

Успехът се измерва не в пари, а в доволни клиенти. За радост имаме много клиенти, чието доверие сме спечелили. Клиентите ни са изключително разнообразни - от физически лица, търсещи или предлагащи недвижим имот, български и чужди фирми, национални компании, СГО, неправителствени агенции, посолства и банки. В един организъм всяка клетка е от значение. 

Имаме си и лого:   

 

  

 

 

"ПРАЙМ ИМОТИ" ЕООД е регистрирано в    КЗЛД  и притежава   Удостоверение  № 385340  като   администратор на лични данни. 

 

          Мария Гавраилова -  Управляващ собственик

       phones: 02/4401212; 0888347090    mail: primeestate@abv.bg      manager@prime-property.bg

 

Общи условия за ползване на услугите на фирма Прайм имоти ЕООД

1. ПУБЛИКУВАНЕТО на оферти в сайта на дружеството https://prime-property.bg  е БЕЗПЛАТНО!

2. ПРИ ПРОДАЖБА

В случай, че имотът Ви бъде продаден и/или, че Вие купувате имот със съдействието и/или посредничеството на „ПРАЙМ ИМОТИ " ЕООД, то при сключване на договор, дължите възнаграждение на дружеството както следва:

- До 300 000 евро                             - 3,0 (три) %

- От 300 001 до 600 000 евро          - 2,5 (два и половина) %

- От 600 001 до 999 999 евро          - 2,0 (два) %

- Над 1 000 000 евро                        - 1,5 ( един и половина )%

- Над 2 000 000 евро                        - По договаряне, но не по-малко от 1(един)%

Забележка: Посоченото в т.2 възнаграждение се дължи на две равни вноски – при подписване на предварителен договор – ½ ( една втора) и в деня на нотариално изповядване на сделката – втората ½ ( една втора). Плащането се извършва в брой или по банковата сметка на дружеството. И в двата случая се издава съответния приходен документ.

3.ПРИ НАЕМ

В случай, че имотът Ви бъде отдаден или, че Вие наемете имот със съдействието на „ПРАЙМ ИМОТИ " ЕООД, то при сключване на договор за наем, дължите възнаграждение на дружеството както следва: - 50 (петдесет ) % от наемната цена на имота, а за сделки до 250 евро или 500 лева - твърда комисионна в размер на  250(двеста и петдесет) лева. 

Забележка: Посоченото в т.3 възнаграждение се заплаща в деня на подписване на Договор за наем. Плащането се извършва в брой или по банковата сметка на дружеството, в пълния му размер. И в двата случая се издава съответния приходен документ-фактура.

4.КОНСУЛТАЦИИ

Парва консултация – 70 (седемдесет) лева, всяка следваща – 40 (четиридесет) лева.

5. УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТ

- 10(десет)% от наемната цена, но не по-малко от 70 ( седемдесет) лева за всеки месец.

Настоящите условия за ползване услугите на Дружеството  са  в сила от 01.01.2023 г