Новостроящи се редови еднофамилни къщи в София-Панчарево

   Прайм имоти представя комплекс от пет еднофамилни, редови къщи. Всяка къща има прилежащо собствено дворно място и предлага уют и комфорт на своите обитатели, впечатляваща гледка към планината и бърз достъп до града. Комплексът се намира в непосредствена близост до София и езерото Панчарево. Къщите са подходящи както за хора с динамично ежедневие, така и всеки, който има нужда от тишина, спокойствие и чист въздух, но в близост до удобствата на големия град. Към всяка къща са предвидени по 2 паркоместа, които са с отделен достъп .

Къщите са на 3 нива като входът към къщите е на първи етаж с преминаване през дворното пространство и имат следното разпределение:

Сутерен – в който са разположени кът за работа и/или хоби, гардеробна или мокро и техническо помещения, което ще обслужват къщата. Разбира се, ако имате нужда от друго разпраделение на пространството, мястото може да бъде проектирано по ваш избор.

1 етаж – тук е разположена слънчева и просторна дневна и кухненски кът, както и възможност за поставяне на голяма маса за хранене.На този етаж има и малка тоалетна. Тук е и входа към къщата и излаза към дворното пространство.

2 етаж – тук са разположени 3 спални, една от които е основна спалня – със собствен санитарен възел и гардеробна, и две допълнителни спални, които ползват общ санитарен възел. Всички спални са с френски, отваряеми прозорци, които придават на имота допълнително очарование и възможност да се насладите на чудесните гледки.

Основната схема на плащане е: 30% – предварителен договор ; 40 % - акт 14- 09/10.2023г; 20% – акт 15-08/09.2024г и 10% – акт 16 до края на 2024г, но ако сте с кредит, и това подлежи на договаряне.

Къщите имат възможност и за управление на осветление, отопление и наблюдение тип умна „УМНА КЪЩА“. При желание от купувача, може да се договори завършване срещу допълнително заплащане. Можем да предложим разработен примерен дизайн за оформление на пространствата.

Към момента цената е формирана и къщите се продават в степен на завършеност както следва: Външни стени – Зидария 25 см с тухла 250/250/120 мм; Покрив – система термопанели PUR , 6см., тип керемида итоплоизолация минерална вата 10 см под панели(30кг/м3); Фасадата – топлоизолация EPS с дебелина 10 см и комбинация от мазилка и HPL плоскости. Плот от камък при прозорците. Дограма – алуминиеви профили с прекъснат термомост и стъклопакет четири сезона; Мокри помещения – окачен таван от влагоустойчив гипсокартон и вароциментова мазилка по стени. Сутерен – вароциментова мазилка по стени и таван; Жилищни помещения – гипсова мазилка по стени и тавани; Подове – замазка; В и К – на тапи; Отопление – монтирано подово отопление с подготовка за монтаж на термопомпа и соларни панели на покрива, цената на които не е включена; Дворове – настилки и озеленяване съгласно проект на вертикалната планировка.

Цена: 
391550
EUR
Файл-свободни апартаменти: 
Местоположение: 
София
Квартал: 
Панчарево