РАБОТА ПО ВРЕМЕ НА ЕПИДЕМИЯ

                  Уважаеми Колеги, Клиенти, Приятели и случайни посетители на сайта и/или страницата на фирма Прайм имоти ЕООД!

Колективът на Агенцията ви уведомява, че във връзка с усложнената в световен мащаб обстановка, свързана с разпространението и разрастването на епидемията от коронавирус както в България, така и в света, ние от Прайм имоти оставаме в услуга на нашите клиенти за целия период на епидемията – ще отговаряме на:

всички фирмени телефони: 0888347090; 0878329091; 0888239923 ;

мейли – primeproperty@abv.bg ; primeestate@abv.bg ; manager@primeproperty.bg ,

Viber - 0888347090; 0888239923 и/или WhatsApp – 0888347090 ;

на фирмената страница в социалните мрежи: https://www.facebook.com/PrimePropertiesBG/ ,

а на web сайта на фирмата http://prime-property.bg  може да намерите всички наши оферти с подробно описание, снимки, видео представяне, както и много полезна информация, която е свързана с различни казуси при покупка, продажба, наемане, отдаване или управление на недвижимата собственост. Ще се радваме да бъдем полезни. За онези от вас, които са в етап на сделка Предварителен договор чрез посредничеството на Агенцията, работата по подготовката на финализирането на сделките продължава при строго спазване на наложените от държавата рестрикции и ограничения .

       Във връзка с горе изложеното и в случай на необходимост от допълнителни разяснения, пояснения и подпомагане , не се колебайте да ни потърсите по подходящ и удобен за вас начин на посочените средства за контакт и комуникация.